Meloneras Gran Canaria hotels en appartementen

Bij RIU Gran Canaria in Meloneras val je met je neus in de boter. Als je van een actieve én luxe zonvakantie houdt, zit je hier meer dan goed. Vriendelijke luxe voor volwassenen en een verrassend programma voor de kids, een heerlijke combi!





Bij Lopesan Costa Meloneras Resort ademt alles klasse. Behoefte aan ultieme luxe en perfecte service van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor deze vakantie in Meloneras.




RIU Palace Melonares levensgenieters, opgelet! Hier relax je op loungebedden in het infinity zwembad, met een riant uitzicht over zee. RIU-chefs zijn meesters in de keuken van Gran Canaria.




H10 Playa Meloneras Palace is een comfortabel hotel en geïnspireerd door de stijl van Gaudí. Echt een lust voor het oog.. Je kunt je in de watten laten leggen in het spa centrum, maar ook in de rest van het hotel kun je heerlijk ontspannen.







In Lopesan Villa del Conde Resort verblijf je in een traditioneel Canarisch dorpje. Het hotel is namelijk een kleine kopie van het dorpje Aguïmes op Gran Canaria.






Voor een heerlijke strandvakantie in Meloneras is Cay Beach Meloneras ideaal! Kom tot rust met de wellness faciliteiten of doe mee aan een van de leuke sportieve activiteiten. Wil je meer van het eiland zien? 



Neem tussendoor een duik in een van de 5 zwembaden, welke allemaal een eigen thema hebben. Lopesan Villa del Conde en Thalasso biedt een uitstekende service, heerlijk eten en een breed scala aan faciliteiten. Het zal het je aan niets ontbreken! 




Meloneras is ontstaan als een chique wijk van de bekende badplaats Maspalomas, maar is inmiddels uitgegroeid tot een op zichzelf staande badplaats waar klasse en luxe de boventoon voeren. Deze moderne urbanisatie bestaat uit prachtige weelderige vier- en vijfsterrenhotels, veelal met all inclusive verzorging.

Alle faciliteiten in Meloneras zijn ingericht op het hoogste segment van de bevolking en alles ademt dan ook luxe uit. Zo vind je er naast de hippe boutiekjes en exclusieve winkeltjes bijvoorbeeld filialen van alle bekende designermerken, juweliers, een casino en niet te vergeten een 18-holes golfbaan. Daarnaast beschikt Meloneras over zeer goede restaurants met een internationale kaart. Het is een bestemming voor de vakantieganger die wat meer te besteden heeft en daarnaast komen er ook veel pasgetrouwde stellen die hier hun huwelijksreis vieren. Feestvierders zul je hier dan ook niet aantreffen.


Het kunstmatig aangelegde strand van Meloneras loopt naadloos over in de zandduinen van Maspalomas en is erg ruim. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen plaats hebt om te liggen. De mooie wandelboulevard met daarin het winkelcentrum Varadero begint bij de vuurtoren El Faro en loopt tot aan de golfbaan.

Heeft u reeds een vlucht geboekt, nog veel hotels en appartementen vindt u hier.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden