Costa Teguise Lanzarote hotels en appartementen

H10 Suites Lanzarote Gardens is een ruim opgezet, kindvriendelijk appartementencomplex van de bekende H10-hotelketen. Met een schitterende ligging in een groene omgeving en dicht bij het playa Las Cucharas strand hebt je ongetwijfeld een fijne familievakantie!






Tabaiba Appartementen is rustig gelegen, op ongeveer 1,7 kilometer van het centrum van Costa Teguise. Het appartementencomplex bestaat uit witte gebouwtjes met kleine torentjes die uit de daken steken. De studio’s en appartementen zijn traditioneel ingericht en van alle gemakken voorzien.




Het kleinschalige Lanzarote Paradise is rustig gelegen net buiten het gezellige Costa Teguise. Het strand en het centrum van Costa Teguise zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis shuttleservice die het appartementencomplex aanbiedt. 






Oasis Lanz Beach Mate heeft een ideale ligging, direct in het centrum van Costa Teguise en op loopafstand van het strand. De centrale ligging, de 2 heerlijke zwembaden, het restaurant en de ruime appartementen maken Oasis Lanz Beach Mate tot een echte aanrader.






Vitalclass Lanzarote is een heerlijk complex met een rustige ligging en op slechts 2 kilometer van het gezellige Costa Teguise. Het hotel biedt tal van faciliteiten voor groot en klein, zoals een Spa Center, zwembaden, een buffetrestaurant met thema avonden en een miniclub voor de kinderen.





Ben je op zoek naar het ideale familie complex op Lanzarote? Stop dan met zoeken, want bij Galeon Playa kan het gehele gezin zich naar hartenlust vermaken. Het in 2017 gerenoveerde 3-sterren complex ligt in het gemoedelijke Costa Teguise aan het witte Jablillo zandstrand.






Relaxen, de omgeving ontdekken en vooral even helemaal niets... dat kan in Los Zocos op het Canarische eiland Lanzarote! Zwem elke dag in een ander zwembad, neem een duik in zee of struin de winkeltjes af in Costa Teguise.








De kamers van Be Live Experience Lanzarote Beach zijn prachtig, ruim en modern. De ligging is ideaal; vrijwel direct aan het strand van Costa Teguise. Lekker wandelen over de boulevard of wil je toch liever een boekje lezen aan het zwembad?






Eigenlijk hoef je nergens over na te denken bij SUNEOCLUB El Trebol. Alles is hier tiptop geregeld. Een gróóts buitenzwembad, alles All Inclusive en frisse kamers die meteen comfortabel aanvoelen als je binnenkomt.






Boek BlueBay Lanzarote inclusief waterpark en de kids zullen de vakantie van hun leven hebben! Onbeperkt toegang tot het nabij gelegen Aquapark Costa.






Dit heerlijke resort ligt in de rustige badplaats Costa Teguise, ten noorden van de hoofdstad Arrecife. Occidental Lanzarote Playa is ideaal voor gezinnen met kids; er zijn maar liefst vijf zwembaden, waaronder twee speciale kinderzwembaden met speeltoestellen.






De appartementen van Club Siroco liggen slechts 500 meter van het Las Cucharas strand en dicht bij het centrum van Costa Teguise. 







Houdt u van watersporten? Dan is de vakantiebestemming Costa Teguise echt iets voor u. Het is een prima uitvalsbasis om het leuke eiland Lanzarote verkennen. Costa Teguise heeft, ondanks dat het een klein plaatsje is, vele stranden en diverse watersportmogelijkheden. In het centrum treft u verschillende pleintjes met gezellige bars en restaurants waar u heerlijk kunt vertoeven. Op een kwartiertje rijden is de historische hoofdstad Teguise te vinden, voor de liefhebber van een rustig uitstapje een welkome afwisseling. 

U vindt prachtige en afwisselende stranden in een baai, waardoor er vrijwel geen hoge golfslag is. Zodoende is het ook ideaal voor families met kleine kinderen. Het meest bekende zandstrand is Las Cucharas, bij uitstek dé plaats voor windsurfers. De wind die hier waait is niet alleen fijn voor de watersporters, maar zorgt in de warme zomermaanden ook voor de nodige verkoeling aan het strand.

De temperatuur schommelt in de wintermaanden tussen de 19 en 23 graden. In de zomer kunt u optimaal genieten van talrijke zonuren en kan het kwik stijgen van gemiddeld 26 graden met uitschieters in juli en augustus tot boven de 28 graden. Neem op z’n tijd een verkoelende duik in zee met een gemiddelde temperatuur van 19 graden in het voorjaar, oplopend tot 25 graden in de warmste zomermaanden. 


Costa Teguise geeft u alle ruimte voor leuke dagtochten en activiteiten. Er zijn volop mogelijkheden om te sporten, wandelen, ontspannen aan het strand, te golfen etc. Bewonder het bizarre, soms surrealistisch vulkaanlandschap met talloze kraters en vulkaankegels. Het nationale park Timanfaya biedt weidse uitzichten en u kunt hier ervaren dat de vulkaan nog echt werkt! Bezoek ook een wijnboerderij proef de bijzondere (in Nederland dure) wijn van de malvasiadruif. Of maak een boottocht naar het buureiland Fuerteventura met de kans om onderweg dolfijnen en walvissen te zien tijdens uw vakantie. Costa Teguise biedt volop mogelijkheden!

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden