Ibiza Playa d'en Bossa hotels appartementen

Zonder twijfel is het Grand Palladium Palace Ibiza Resort één van de populairste hotels van het eiland. Of je nu samen of met het hele gezin vakantie viert. Blijf in shape in de fitness, ontspan in de wellness terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben in de kinderclub. Hier hoef je verder nergens aan te denken, genieten maar!








Hard Rock Hotel Ibiza, wie houdt van moderne en frisse interieurs, kiest voor deze design accommodatie. Dit is een juweeltje op het gebied van architectuur en design. Met een ligging direct aan het beroemde strand van Playa d'en Bossa, uitstekende restaurants en optredens van rockbands zal dit een onvergetelijke vakantie worden.








Terug van weggeweest, hotel Sirenis Tres Carabelas. Samen met buurhotel Sirenis Goleta beschikt het over het grootste zonneterras in Playa d'en Bossa. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of een relax vakantie. Van een potje tennis en diverse watersporten tot een heerlijke massage in het Spa centrum of met een verkoelend drankje aan het zwembad. 





Het opgeknapte en frisse Fergus Style Bahamas ligt direct aan het strand, in een rustiger deel van Playa d'en Bossa. Een betere ligging is er haast niet! Toch zin in een beetje levendigheid? Het centrum ligt op slechts 400 meter.



Deze accommodatie is uniek om zijn moderne, strakke en bijzondere inrichting. De architectuur is geraffineerd en hypermodern. Ushuaia Ibiza Beach & Tower is de beste optie voor wie op zoek is naar de beste feesten. Afhankelijk van de periodes zijn er dagelijks optredens van wereldberoemde dj’s.




Bij Grand Palladium White Island Resort & Spa beleef je een onvergetelijke familievakantie in stijl. Het hotel staat bekend om de goede service en kwaliteit. Vanuit dit blitse hotel loop je zo het strand op.








Hip en happening. Dat zijn appartementen Ebano. De appartementen zien er strak en modern uit, absoluut Ibiza waardig! Het complex is gebouwd rondom het zwembad waar je overdag lekker kan ontspannen en voor het uitgaan al een drankje kan doen. En daarna op naar Playa d'en Bossa.




Wat wil je nog meer dan een prachtig hotel aan een uitgerekt zandstrand in Playa d'en Bossa! Bij Garbi Ibiza & Spa, met hippe en witte Ibiza uitstraling, kun je op en top ontspannen. Bij het zwembad, aan de chill-out bar, bij het strand of in de spa.




Hotel Playasol The New Algarb ligt perfect: vanaf het terras, dat om het zwembad heen ligt, loop je zo het schitterende, langgerekte strand van Playa d'en Bossa op. Ook ligt het mooie, moderne hotel te midden van winkels, bars en restaurants.








Het sfeervolle Hotel Playasol Mare Nostrum ligt op loopafstand van het strand van Playa d'en Bossa. Binnen no time kun je genieten van het uitgestrekte zandstrand en de kristalheldere zee. Vanuit Playa d'en Bossa is het maar enkele minuten lopen tot het bruisende centrum.






Het ultieme Ibiza gevoel beleef je in Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Dit fantastische hotel ligt direct aan het schitterende zandstrand van Playa d’en Bossa. Het is uitsluitend bedoeld voor volwassenen en staat bekend om de geweldige feesten die er gegeven worden.






Hotel Torre del Mar ligt op een perfecte plek op slechts een klein stukje lopen van het strand. Voor een frisse duik is er een mooi zwembad en genieten in het zonnetje kan hier goed op het netjes aangelegde terras. Extra ontspannen doe je in het wellnesscenter met sauna en jacuzzi. Een heerlijke massage reserveren kan ook. 






Appartementen Ibiza Sun is modern ingericht en ligt perfect voor een zonnige vakantie op Ibiza. Of je nou voor het bruisende uitgaansleven op vakantie gaat, of om heerlijk van de zon te genieten: je zit hier altijd goed. Het prachtige strand en bekende clubs als Ushuaia Beach Club en Bora Bora liggen om de hoek.






Hotel Sirenis Goleta & Spa ligt aan de rand van de bruisende badplaats Playa d'en Bossa. Er ligt een klein strandje pal voor de deur, net als de pier waar het bootje stopt dat naar Ibiza-stad en Formentera vaart.








Hotel Playasol Bossa Flow heeft een perfecte ligging: na een klein stukje lopen sta je al op het schitterende, langgerekte strand van Playa d’en Bossa. Leuke winkels, gezellige bars en restaurants zijn vlakbij en Ibiza stad is gemakkelijk te bereiken met de bus, die in de buurt van het hotel stopt.







Wie kiest voor een vakantie in Playa d’en Bossa, is ervan verzekerd hét ultieme Ibiza vakantiegevoel te ervaren. Als buitenwijk van Ibiza-Stad, ook wel Eivissa genoemd en de ligging vlak bij de luchthaven én direct aan het zandstrand heeft de badplaats de perfecte locatie. In de zomermaanden is het mateloos populair onder vakantiegangers die genieten van het bruisende uitgaansleven. Daarnaast zijn er ook talloze gezellige bars, restaurants en vele winkels te vinden. Ook gezinnen met kinderen weten jaar na jaar Playa d’en Bossa weer te vinden als vakantiebestemming. Boek snel uw vakantie naar Playa d’en Bossa en beleef het ultieme Ibiza-gevoel zelf!

Het zandstrand van Playa d’en Bossa is het langste en breedste strand van het hele eiland en met de vele leuke beachbars, zoals Bora Bora, is het er heerlijk toeven. En wat dacht u van het strand van Cala Jondal Bay, dat op ongeveer 10 kilometer van Playa d’en Bossa ligt? Dit kiezelstrand is razend populair onder beroemdheden en zeker beachclub Blue Marlin, is dé plek om te zien en gezien te worden. Het zal niemand zijn ontgaan dat Ibiza bekend staat als trendy party-eiland en dat is volop terug te zien in Playa d’en Bossa. Naast tal van leuke barretjes en discotheken, bezoekt u ook gemakkelijk extravagante feesten in wereldberoemde nachtclubs zoals: Space of Ushuaïa. Vlak bij, in Ibiza-Stad, zijn de clubs Pacha en Leo dé plekken om in stijl uit te gaan en te dansen op muziek van bekende deejays. U zult zich tijdens uw vakantie in Playa d’en Bossa geen moment vervelen!
Playa d’en Bossa is een ideale plek op Ibiza om vakantie te vieren. U geniet er vooral van zon, zee, strand en uitgaan. Op het strand van Playa d’en Bossa heeft u bovendien een ruime keus aan watersportfaciliteiten. Voor nog meer waterpret bezoekt u het Aquapark Aguamar met vele spetterende glijbanen. Een wandeling bij zonsondergang over de boulevard van Playa d’en Bossa geeft u misschien nog wel het beste vakantiegevoel. En wat dacht u van de wekelijkse hippiemarkt op vrijdag of een tocht met een glasbodemboot? Een bezoek aan de oude wijk, D’Alt Vila, en de haven van Ibiza-Stad mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Playa d’en Bossa. Huur ook eens een auto om de rest van het eiland te verkennen. Zo ontdekt u het prachtige binnenland, romantische baaitjes, lokale restaurantjes, gezellige hippiemarktjes en andere leuke badplaatsen.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden