Ibiza Santa Eulalia hotels appartementen

Palladium Don Carlos ligt in een mooie rustige omgeving en vlak bij een klein strand. Iets verderop is het brede zandstrand van Santa Eulalia met zijn gezellige boulevard. Het hotel heeft een modern en chique tintje. De spectaculaire ligging in combinatie met een ruime keuze aan faciliteiten zorgen voor een prettig en aangenaam verblijf op het eiland met alle tijd voor elkaar.









Bij aankomst is de spa van 500 m2 al voor je klaargestoomd. Je komt volledig tot rust in Santa Eulària & Spa. Ga naar het strand en droom even helemaal weg op het witte zand van de rustige baai. Op zoek naar verkoeling? Neem een plons in het kristalheldere water. Na het proeven van de cultuur van Ibiza tijdens een van je uitstapjes slenter je naar de chill-out.






Zomerse cocktails, lekkere snacks en luieren bij het zwembad. Klinkt dit voor jou als echt vakantie? Dan is Sirenis Club Siesta iets voor jou. Dit intieme maar sfeervolle hotel heeft precies wat je nodig hebt tijdens je zonvakantie op Ibiza. Relaxen is hier de standaard, dus je komt hier heerlijk tot rust. 




Hola zon, zee, zomer! Check met vrienden of met je gezin in bij Aparthotel Tropic Garden op Ibiza, pak de zwemkleding uit de koffer en maak kennis met het Mediterrane buitenleven. Beweeg met de zon mee en kies iedere dag een andere, favoriete stek op het witte eiland. 




Sportief bezig zijn? Of liever op strand liggen? Uitgebreid lunchen? Of lekker ontspannen bij het zwembad? Alles kan in TUI MAGIC LIFE Cala Pada. Hier zul je een onvergetelijke vakantie beleven. De appartementen liggen in witte geschakelde bungalowgebouwen die verspreid door de groene tuin liggen. 




Riomar is een eenvoudig maar goed hotel en ligt direct aan het fijne zandstrand! De kamers zijn schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Riomar staat bekend om zijn vriendelijke en service gerichte personeel. Vanuit hier stap je zo de promenade op vanwaar je heerlijke wandelingen langs de kust kunt maken.











Hotel Insotel Fenicia Prestige is een 5 sterren hotel bekend om detail, zorg en persoonlijke aandacht. De kamers zijn ruim en goed verzorgd en in de 4 restaurants is het genieten van het fantastische eten.




Dit kleinschalige appartementencomplex Ros is dé plek om je vakantie op Ibiza te vieren! De ruime, brandschone appartementen hebben een prachtig uitzicht op de Middellandse zee. Ontdekken wat Ibiza jouw allemaal te bieden heeft?




Met het strand op maar 50 meter lopen en gelegen midden in de gezellige badplaats Es Canar zit je in hotel Anfora wel goed! Ga op pad naar de welbekende Hippy markt Las Dalias, of ga op zoek naar een onontdekt idyllisch strandje.




Aguas de Ibiza wordt omschreven met één woord: Luxe. Je verblijft in dit 5-sterren hotel gelegen tussen het groen van Ibiza. Als je je kamer binnen komt, weet je het gelijk. Over dit interieur is goed nagedacht.




Dit moderne Adults Only hotel ligt op een toplocatie op Ibiza. Toch kun je hier heerlijk tot rust komen. AluaSoul Ibiza heeft het allemaal: een heerlijk zwembad voor de deur en het strand Cala Martina Beach op loopafstand.




Het kleinschalige Los Pinares de Benet ligt in een rustige omgeving op ongeveer 300 meter van het mooie strand van S’Argamassa. De appartementen zijn gebouwd in de stijl die voor Ibiza zo kenmerkend is. Ze bevinden zich namelijk in witte gebouwtjes, hebben een terras of balkon en plafonds met houten balken.






Hotel Iberostar Santa Eulalia is een luxe vakantieadres op steenworp afstand van het strand. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie op Ibiza. Prachtige, moderne kamers, een restaurant waar je iedere dag kunt genieten van smakelijke gerechten en een aantal bars waar wordt gezorgd voor verkoelende drankjes.




Ben je op zoek naar een rustig verblijf op het hippie eiland Ibiza? Dan is Sol Beach House Ibiza een fijn verblijf voor een zonovergoten vakantie. Het hotel ligt in een rustige hoek in het plaatsje Santa Eulalia en wordt omgeven door veel groen. 




Hotel Invisa La Cala ligt naast de jachthaven van het sfeervolle plaatsje Santa Eulalia. Het gezellige centrum en het strand zijn makkelijk te bereiken.








Felix, de eigenaar van Appartementen Los Arcos is echt een man met hart voor zijn zaak. Altijd druk om zijn appartementen zo goed en mooi mogelijk te houden. Hij geeft je met liefde een rondleiding, met trots toont hij je vast ook de jacuzzi die hij hier heeft neergezet.




Het prachtige Excellent Hotel Me Ibiza is dé ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Het ligt direct aan zee en naast de bekende, geliefde beach club Nikki Beach, waar je kunt genieten van luxe gerechten en heerlijke champagne. En waar tot aan zonsondergang een dj de hipste muziek draait.




Azuline Mediterraneo is een heerlijk 2-sterren hotel in het centrum van Santa Eulalia en op loopafstand van het strand. Overdag kan je heerlijk ontspannen en van de zon genieten bij het zwembad en in de avond zoek je gemakkelijk de gezellige drukte op. Azuline Mediterraneo is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen of levendige vakantie.











Santa Eulalia is de derde grootste badplaats van Ibiza die bekend staat als gastronomisch en cultureel centrum van het eiland. U vindt er een gezellig en authentiek centrum met smalle steegjes en hier proeft u nog de echte Spaanse sfeer. Het is gelegen in een prachtige baai die omringd is door pijnbomen. Een vakantie in Santa Eulalia is heel geschikt wanneer u op zoek bent naar rust, fijne zandstranden, cultuur, heerlijk eten en authenticiteit. Ook voor gezinnen met kinderen is dit een geschikte vakantiebestemming op Ibiza. Lekker slenteren over de boulevard, een bezoekje aan één van de kunstgalerijen, uit eten gaan in een restaurant in de jachthaven en lekker zonnen op een fijn zandstrand…. Krijgt u ook al zo’n lekker vakantiegevoel?

Op de zandstranden van Santa Eulalia is het tijdens uw vakantie heerlijk tot rust komen. Beide stranden: Santa Eulalia Playa en Cala es Mariners lopen langzaam af in zee en zijn hierdoor erg kindvriendelijk. Met tal van watersportfaciliteiten en de ernaast gelegen wandelboulevard met leuke cafeetjes en restaurantjes, is het niet moeilijk om uw vakantiedagen hier in te vullen. Het trendy uitgaansleven waar Ibiza om bekend staat, vindt u niet terug in Santa Eulalia. Hier is het vooral lekker genieten van een cocktail, bijvoorbeeld in de ‘Scuba Chill-Out’ bar of ‘Guarana’ of lekker uit eten gaan in één van de vele goede restaurants. Zo gaat u voor heerlijke vleesgerechten naar ‘Sa Caboneria’, traditionele tapas eet u in restaurant ‘Royalty’ en écht stijlvol uit eten gaat u in de ‘Pura Vida Beach Club’. Wilt u toch een avondje lekker uitgaan in een trendy nachtclub? Playa d’en Bossa ligt op slechts 20 kilometer van de badplaats.


Naast de heerlijke stranden en goede restaurants, heeft Santa Eulalia nog meer te bieden. Zo is er op zaterdag en maandagvond de Las Dalias markt, waar zo’n beetje alles te koop is. Van zilverwaar tot kunstobjecten, u scoort er zeker een leuk souvenir! Op de heuvel van Santa Eulalia ligt de Puig de Missa, een bijzonder kerkje uit de 16e eeuw dat u zeker gezien moet hebben. Wist u trouwens dat de enige golfbaan van Ibiza vlak bij Santa Eulalia gelegen is? En wat denkt u van de prachtige omgeving vol authentieke dorpjes en mooie baaitjes? Met een huurauto rijdt u gemakkelijk naar Ibiza-Stad of naar Torre de Campanitx, vanwaar u een spectaculair uitzicht over het eiland, het eilandje Tagomago en de zee heeft. Andere mooie stranden in de omgeving zijn Cala de Sant Vicent, Platja des Canar en Aigua blanques. Ook leuk is de hippiemarkt in Es Canar, afgewisseld met een heerlijke lunch in Lamia Café. Geniet van de veelzijdigheid van uw vakantie in Santa Eulalia!

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden