Ibiza Figueretas hotels appartementen

Ben je op zoek naar een betaalbare vakantie op Ibiza? Met verblijf midden in het centrum en wil je de dag beginnen met een frisse duik in zee, dan ben je hier aan het goede adres. De nette appartementen van Mar Y Playa I zijn een goede uitvalsbasis om Ibiza te ontdekken. Het is niet voor niets dat vele Nederlanders hier ieder jaar weer terug komen.






Ben je op zoek naar een kleinschalig hotel. Dan is hotel Figueretas een prima keuze. Het enige dat tussen hotel Figueretas en het strand ligt is de gezellige wandelboulevard. De kamers zijn misschien wat eenvoudig, maar natuurlijk wel schoon. Meer heb je tijdens je vakantie toch niet nodig.








De wuivende palmen, mooie tuinen en de blauwe zee, maken deze accommodatie paradijselijk en vredig. Geniet van het schitterende uitzicht over zee. Zie je jezelf in de zomer ook al liggen aan dit fantastische zwembad? Of duik in de winter in het binnenzwembad. THB Los Molinos heeft een perfecte ligging tussen de plaatsen Figueretas en Ibiza-stad. 






De naam van dit hotel verklapt het al. Ibiza Playa ligt direct aan het goudgele zandstrand. Perfect voor een dag lekker zonnebaden. Wandel daarna over de gezellige boulevard en plof neer voor een koel drankje op een van de vele terrasjes. Heb je halfpension geboekt, dan schuif je 's avonds lekker aan in het buffetrestaurant. De restaurants en het centrum van Figueretas liggen op slechts 50 m afstand.











Appartementen Tropical Garden is rustig gelegen, tussen het populaire Ibiza-Stad en een andere buitenwijk Playa d’en Bossa. Het strand en het centrum van Figueretas zijn op loopafstand.




In Figueretas, vlak bij de hoofdstad Ibiza-Stad en aan een fantastisch mooie baai, vind je Lido Appartementen. Dit complex is ideaal voor een fijne zon-, zee- en strandvakantie, maar ook als je van stappen of juist van een vleugje cultuur houdt.




Op zoek naar een hotel vlak bij Ibiza-Stad en het strand, maar ook met een ideale uitvalsbasis om het eiland Ibiza te verkennen? Dan is Lux Mar Appartementen het juiste hotel. Op slechts 500 meter van het strand en op ongeveer 15 minuten loopafstand van Ibiza-Stad met zijn bruisend nachtleven.




Panoramic Appartementen heeft een centrale ligging, vlak bij het strand en diverse restaurants, bars en winkels. Het appartementencomplex biedt nette studio’s en appartementen en een zwembad met zonneterras met uitzicht op zee. De promenade van Figueretas is bij uitstek dé trekpleister.






Boekt u een vakantie naar Figueretas, dan boekt u een reisje naar een prachtige en rustige plek op het populaire eiland Ibiza. Zowel families als stelletjes vieren hier al jaren hun vakantie vanwege de fantastische ligging, het heerlijke strand en de diverse mogelijkheden. Deze vakantiegangers hebben groot gelijk! Figueretas ligt tussen het populaire Ibiza-Stad en een andere ‘buitenwijk’ Playa d’en Bossa. De promenade van Figueretas is bij uitstek dé trekpleister. Wandel langs de palmbomen via de promenade naar Ibiza-Stad of naar Playa d’en Bossa. Onderweg komt u gezellige eetgelegenheden, winkeltjes en ambachtelijke marktkraampjes tegen. Rustzoekers vinden hun weg naar strand Playa Figueretas. Op het strand bent u meteen aan het juiste adres voor spetterende watersportactiviteiten. Kortom: Figueretas biedt u de vakantie waar u naar op zoek bent. Waan uzelf in de feestwereld op Ibiza of droom weg op de mooie plekjes tijdens uw vakantie in Figueretas.

Goedkope vakantie Figueretas
Het strand Playa Figueretas vult zich met name met vakantiegangers. Het mooi aangelegde strand is omringd door een gezellige boulevard met leuke bars, winkels en restaurants. Vanaf het strand heeft u uitzicht op de schitterende baai van Figueretas. Koop een handgemaakt product als souvenir of strijk neer op een heerlijk terras voor een verkoelend drankje. Eenmaal de boulevard overgestoken, zet u voet in het zand van Playa Figueretas. Ontspan op een ligbedje onder de Spaanse zon of neem een duik in het blauwe water van de Balearische Zee. Na een dagje aan het strand heeft u ruime keuze uit diverse eetgelegenheden. Ga bijvoorbeeld naar de vrolijke loungebar/restaurant Little Ibiza, waar u onder het genot van een vers fruitsapje geniet van een geweldig uitzicht over zee. Het restaurant heeft een hippie-achtige uitstraling en een relaxte sfeer. Wilt u naast de restaurants met Spaanse specialiteiten meer de Hollandse keuken voorgeschoteld krijgen tijdens uw verblijf? Ga dan naar restaurant De Gouwe Haan! Geniet van alle lekkernijen die u in de vele eetgelegenheden tegenkomt. En vergeet vooral niet een strandwandeling te maken bij zonsondergang! Fijne vakantie in Figueretas!


Figueretas is dé plek om te ontspannen op het strand of rustig te wandelen over de promenade. En echte aanrader is een uitstapje naar het nabijgelegen bounty-eiland Formentera, tevens het kleinste bewoonbare eiland van de Balearen. U waant zich in een waar paradijs met een parelwit zandstrand aan de turquoise zee! Op het hoogste punt van dit eiland staat een gedenkteken ter ere van Jules Verne, een Franse schrijver die Formentera beschreef in één van zijn boeken. Voor feest en vermaak gaat u naar Ibiza-Stad. Duik het bruisende nachtleven in en om alvast in de stemming te komen pakt u de discobus vanaf Figueretas. Overdag kunt u een tikje cultuur snuiven en de beroemde hippiemarkt Punta Arabi Es Canar bezoeken. Liever zelf op pad? Rij dan met een huurauto langs de adembenemende kust van Ibiza. Of u nu op zoek bent naar rust, feest of cultuur, een vakantie in Figueretas op het eiland Ibiza stelt u niet teleur!

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden