Costa Blanca Albir hotels appartementen

Hotel Kaktus Albir is een 4 sterren accommodatie gelegen in Albir. Hotel Kaktus Albir beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, discotheek, lift, fitness, koelkast, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi.








Sun Palace Albir is een 4 sterren accommodatie gelegen in Albir. Sun Palace Albir beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, fitness, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, roomservice, sauna, wellness, wifi.




Aparthotel Albir Garden is een comfortabel complex gelegen in een mooie groene omgeving. Er hangt een gezellige sfeer en er is genoeg te doen voor iedereen. Albir Garden is een ideale plek voor een rustige vakantie en je zit toch vlak bij Benidorm.












Je zult genieten in Cap Negret van een heerlijke vakantie aan zee. Het is een moderne accommodatie aan de rand van het charmante dorpje Altea. Het zwembad biedt een prachtig uitzicht op zee en je zult genieten van heerlijke maaltijden in het buffet- en à-la-carterestaurant. Het centrum van Albir ligt op circa 6 kilometer.




Wilt u in alle rust zonnen, dan bent u in Albir, de sfeervolle kustwijk van Alfaz del Pi, op de juiste plek. Het kleinschalige kustplaatsje ligt tussen het bovenop de heuvel gelegen stadje Altea en de bruisende badplaats Benidorm. Het is heerlijk toeven aan het langgerekte strand in de azuurblauwe baai. Voor het nodige vermaak zorgen de fraaie wandelboulevard en de hoofdstraat met talrijke winkels, mooie boetiekjes, restaurants en gezellige terrassen. Op de boulevard vind je zelfs een heuse 'Walk of Fame' waar bekende Spaanse acteurs en actrices een eigen tegel hebben. Zin in wat meer drukte en bedrijvigheid? Pak dan de bus naar de op enkele kilometers afstand gelegen badplaatsen Benidorm of Altea.

Goedkope vakantie Albir
Het strand van Albir, Playa de Racó de l’Albir, ligt heerlijk beschut in de baai van Altea en bestaat gedeeltelijk uit kiezelstrand en een klein gedeelte uit zand. Het Blauwe Vlag-strand is met het ondiepe water ideaal voor een gezinsvakantie. De sfeer is lekker gemoedelijk en relaxed. Je kunt hier prima windsurfen, parasailen en waterskiën. Na een zonovergoten dag aan het strand is het tijd voor een hapje eten op een van de gezellige terrasjes op de met palmen omzoomde boulevard. Uitgaan kan op de terrassen en in de cafés en bars rond de hoofdstraat.


Ontdek het mooie achterland van Albir. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar de 'Les Fonts de l'Algar'. Verscholen tussen groene heuvels en tropische vegetatie vindt u hier mooie watervallen en waterbassins. Via een 1,5 kilometer lang wandelpad kunt u een route volgen langs de waterval. En krijgt u het te warm, koel dan lekker af in een van de heldere meertjes die u tijdens uw wandeling tegenkomt. De kids doet u een groot plezier met een bezoek aan een van de themaparken rondom Benidorm, zoals pretpark Terra Mitica, waterpark Aqualandia of Mundomar, een dierentuin speciaal gericht op zeedieren en vogels en enkele zoogdieren.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden