Costa Blanca Calpe hotels appartementen

Hotel Diamante Beach is een 4 sterren accommodatie gelegen in Calpe. Hotel Diamante Beach beschikt over de volgende faciliteiten: zwembad binnen, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wellness, wifi.








Esmeralda Suites is een 3 sterren accommodatie gelegen in Calpe. Esmeralda Suites beschikt over de volgende faciliteiten: airco, lift, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, kluisje, wellness.






Port Europa is een 3 sterren accommodatie gelegen in Calpe. Port Europa beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, lift, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant.






Sun Sea Village is een 2 sterren accommodatie gelegen in Calpe. Sun Sea Village beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, tennisbanen.








AR Galetamar Hotel & Bungalows is een 3 sterren accommodatie gelegen in Calpe. AR Galetamar Hotel & Bungalows beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, kids club, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi.




Hotel RH Ifach is een 4 sterren accommodatie gelegen in Calpe. Hotel RH Ifach beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, kinderopvang, fitness, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, wellness, wifi.






App. Hipocampos ligt direct aan de lange boulevard en strand van Calpe. Hierdoor heb je vanuit je ruime appartement een prachtig uitzicht over zee en Peñon de Ifach. Dit is een 300 meter hoge kalkrots die boven de Middellandse Zee uitsteekt. In een mum van tijd loop je naar het centrum of de haven.






Het Suitopia Sol y Mar Suites is de plek voor een topvakantie met het hele gezin. De kinderen vermaken zich in het aquapark, terwijl je zelf volledig tot rust komt in de wellness. Het hotel heeft een sky-loungebar op het dak, wat een fantastisch uitzicht geeft over Calpe.










Als je houdt van moderne, frisse en strakke interieurs, kiest dan voor Sol y Mar. Zeker weten het beste hotel van Calpe met een geweldige ligging aan het strand. In dit chique designhotel -met naastgelegen unieke appartementen- laat je je heerlijk onderdompelen in de wellness.










Hotel Bahia Calpe is een volledig vernieuwd 4 sterren hotel dat vrijwel aan het strand ligt. Je vindt op dit vakantieadres een prachtige bar en een mooi zwembad op het dak. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over zee! 




De appartementen van Esmeralda Suites zijn netjes ingericht. De meeste appartementen hebben een prachtig uitzicht op zee en de bijzondere Peñon de Ifach rots. De ligging is perfect: na slechts een klein stukje lopen sta je al met je voeten in het zand van het schitterende Levante-strand.






Bahia Calpe by Pierre & Vacances is de ideale plek voor een strandvakantie. Het hotel ligt op nog geen 50 meter van het strand en aan de boulevard, waar je in de avond kunt genieten van de gezellige sfeer. Je kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad op de 7de verdieping en genieten van een prachtig uitzicht.



Suitopia is een 4 sterren accommodatie gelegen in Calpe. Suitopia beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wellness, wifi.





Calpe is van oorsprong een vissersdorpje dat is uitgegroeid tot een levendige badplaats met een mooie boulevard, lange, brede stranden en een moderne jachthaven. Dit fantastische vakantieoord in Spanje wordt gekenmerkt door de hoge, indrukwekkende rots, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is.

Het oude centrum van Calpe is schitterend: pittoreske straatjes, kleurrijke, smalle steegjes met allerlei soorten trappetjes en traditionele vissershuisjes. Je komt tijdens een vakantie in Calpe ook talloze, leuke winkels en gezellige terrassen tegen en twee keer per week is er een markt. Ook 's avonds is er in deze mooie badplaats aan de Costa Blanca genoeg te beleven. Je kunt dan lekker eten in één van de vele restaurantjes en voor de liefhebbers zijn er levendige bars en een aantal discotheken. Wat betreft hotels en appartementen vind je er verschillende soorten adresjes: van goedkope vakanties tot hotels met alles erop en eraan.
De voor Calpe zo kenmerkende rots, is een uniek natuurpark met schitterende flora en fauna; het Parque Natural Peñon de Ifach. Als je wil, dan kun je de rots, die ongeveer 332 meter hoog is, beklimmen. Je loopt dan over een wandelpad door het prachtige natuurpark en geleidelijk aan wordt het pad wat smaller, waarna je bovenop de berg aankomt. Vanaf hier kijk je uit over het strand en de haven van Calpe, prachtig!

Las Salinas
Achter de hotels en appartementen ligt Las Salinas, het zoutwatermeer, dat ontstaan is door de zoutmijnen van Calpe. Deze mijnen werden vroeger gebruikt om de vis te conserveren die in Calpe werd gevangen. Tegenwoordig wordt de visvangst meteen aan het eind van de middag verkocht op de veilig en is dit meer een beschermd natuurgebied met bijzondere soorten vogels, zoals flamingo`s. De visveiling is ook voor particulieren, dus als je op vakantie bent in Calpe, ga dan zeker even kijken!

Uitstapje

Wil je een dagje op pad, bezoek dan de andere plaatsen aan de Costa Blanca. De meeste plaatsen hebben een gezellig centrum en een mooie jachthaven. Rond de haven van El Campello vind je ook nog eens archeologische overblijfselen. Shoppen kan in Benidorm, de meest bekende plaats in deze regio. Behalve leuke badplaatsen zijn er ook genoeg bezienswaardigheden te bewonderen in diverse dorpjes in het achterland.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden