Costa Blanca Benidorm hotels appartementen

Hotel Brisa is een 4 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Hotel Brisa beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, zwembad buiten, restaurant, kluisje, kleinschalig.







Hotel Benikaktus is een 3 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Hotel Benikaktus beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, lift, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, kluisje, wifi.








Port Fiesta Park is een 3 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Port Fiesta Park beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, discotheek, fitness, zwembad binnen, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, sauna.






Les Dunes Comodoro is een 4 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Les Dunes Comodoro beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, koelkast, zwembad binnen, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, sauna.










Hotel Cimbel is een 4 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Hotel Cimbel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, watersporten.






Gemelos 22 is een 3 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Gemelos 22 beschikt over de volgende faciliteiten: lift, koelkast, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin.










Hotel RH Victoria is een 4 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Hotel RH Victoria beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, kinderopvang, lift, fitness, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi.




Hotel RH Corona del Mar is een 4 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Hotel RH Corona del Mar beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, fitness, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, wellness, wifi.




Het luxe Hotel Don Pancho ligt vlak bij het strand en niet ver van het bruisende, toeristische centrum van Benidorm. Door de ligging aan de levendige, hoofdstraat, bevind je je direct tussen allerlei restaurants en vele winkels. Naar het mooie Levante strand wandel je in enkele minuten.






In het oude centrum van het bruisende Benidorm vind je Hotel Avenida. Wanneer je verblijft in deze accommodatie heb je werkelijk alles bij de hand om een heerlijke vakantie te beleven. Het populaire Levante-strand ligt op ongeveer loopafstand en in de directe omgeving vind je diverse leuke winkeltjes en uitgaansgelegenheden. 




Een verblijf in Hotel Gran Bali maakt een heerlijke zonvakantie aan de Costa Blanca onvergetelijk. Met een hoogte van maar liefst 186 meter is Gran Bali een van de hoogste hotels van Europa. En natuurlijk heb je door deze hoogte een uniek en schitterend uitzicht over de Costa Blanca. 










Hotel Flash is een modern, strak ingericht hotel en ligt perfect. Als je naar het strand wil, hoef je maar een klein stukje te wandelen en je handdoek kan al uitgerold worden. Vele winkels, leuke restaurants en gezellige bars liggen in de directe omgeving. 




Los Alamos ligt in het levendige Benidorm, ideaal op korte loopafstand van zowel het sfeervolle oude centrum, de gezellige boulevard als het populaire Levante strand! Daarnaast is het hotel in 2016 geheel gerenoveerd en beschikt over alle moderne gemakken en comfort.




Montesol Hotel is modern, verzorgd en ligt ook nog eens midden in hartje Benidorm Centrum. Met winkels, restaurants en bars direct rondom het complex én het strand op slechts 240 meter afstand kan je vakantie al niet meer stuk.




Agua Azul is een eigentijds All Inclusive hotel centraal gelegen in Benidorm. Het hotel ligt relatief rustig, met alle faciliteiten die Benidorm te bieden heeft letterlijk om de hoek.




Hotel Poseidon Playa is een fijn hotel, vrijwel direct aan het brede Poniente strand en op loopafstand van het gezellige centrum. Vanuit je kamer heb je werkelijk een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en het vriendelijke personeel en animatie team zullen er alles aan doen om je een zorgeloze vakantie te bezorgen.







Hotel Deloix Aqua Center is een 4 sterren accommodatie gelegen in Benidorm. Hotel Deloix Aqua Center beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, kindvriendelijk, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, wellness, wifi.




Welkom in Benidorm! Een van de meest populaire en grote badplaatsen van Spanje en tevens hét centrum van de Spaanse Costa Blanca. Deze van oorsprong vissersplaats is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een waar vakantieparadijs met een spectaculaire skyline. Op cultuur na, zal het u tijdens een vakantie in Benidorm dan ook aan niets ontbreken. Er is van alles te zien, doen en beleven. Naast de prachtige zandstranden, heeft u keuze te over aan restaurantjes, terrasjes, bars, winkels en themaparken. U ontdekt de badplaats gemakkelijk te voet of met het toeristentreintje óf gaat u liever op ontdekkingstocht om andere plekken aan de Costa Blanca of het binnenland te ontdekken? Dan is Benidorm een perfecte, centrale uitvalsbasis voor u.
Voor een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie zit u in Benidorm helemaal goed. Met maar liefst 300 dagen zon per jaar bent u verzekerd van de nodige zonnevitamientjes en relaxdagen op één van de lange, brede zandstranden van de badplaats. Bij het historische centrum, dat op een kaap ligt, vindt u Playa de Poniente. Achter dit enorme strand ligt een gezellige wandelboulevard. Ook vindt u bij dit oude centrum nog een klein strand: Mal Pas. Bij het nieuwe centrum ligt het lange, brede Playa de Levante. ’s Avonds komt Benidorm pas echt tot leven en heeft u volop keuze uit restaurants. Vooral in de zomermaanden is het nachtleven bruisend en kunt u doorgaan tot in de vroege uurtjes.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden