Cala Llonga prachtig breed zandstrand Ibiza

Cala Llonga is een compleet mini-resort met een prachtig breed zandstrand dat grenst aan de pittoreske baai en aan beide zijden met pijnbomen begroeide heuvels. Ibiza heeft iets voor iedereen en doet alles echt goed voor toeristen. Voor families met kinderen is Cala Llonga op Ibiza de ideale plek. Alle strandactiviteiten, accommodatie en restaurants zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat gezinnen een fantastische vakantie hebben.

Cala Llonga biedt werkelijk alles. Dichtbij Ibiza-stad, uitstekende winkels en eersteklas eetgelegenheden, om nog te zwijgen van de grote oude stad van Dalt Vila en Santa Eulalia met zijn elegante jachthaven (beide slechts 10 minuten), Cala Llonga is ook een fantastische locatie voor stelletjes.

De zee heerlijk rustig golvend en het prachtige strand van Cala Llonga, een van de grootste van Ibiza, is een enorme boog van goudkleurig zand, dat zich uitstrekt over 200 meter, het is zo'n 100 meter breed.  Dit biedt voldoende ruimte voor iedereen feestgangers die van de avond ervoor herstellen tot een activiteitengebied voor kinderen, inclusief een speeltuin en een mini pretpark.  Eindeloze cafés en snackbars.

Hoewel er niet zoveel winkels in Cala Llonga zijn als in andere resorts, is er toch alles wat u nodig zou kunnen hebben, waaronder een apotheek, een supermarkt en een aantal geweldige cadeauwinkels. Er is een duikschool, u kunt waterfietsen huren. Als u liever droog blijft, probeer dan eens beachvolleybal.

De accommodaties weerspiegelen de gezinsvriendelijke mentaliteit van de badplaats. U vindt een groot aantal appartementen en hotels in de omgeving, de meeste op slechts een paar stappen van het strand. Als u nog steeds houdt van uitgaan, er zijn prima vervoersmogelijkheden om u snel naar de beste clubs van het eiland te brengen, inclusief Privilege, Ushuaia en Pacha om er maar drie te noemen. Het grootste deel van het entertainment speel zich 's avonds af in de lokale bars en hotels, met een sterke nadruk op een aantal echt vermakelijke live-acts om u bezig te houden.

Naast Cala Llonga ligt het kleine strand van Sol d'en Serra met de beroemde Amante Beach Club, waar u tijdens het diner de volle maan boven de zee kunt zien opkomen. Prachtig ingerichte eetruimtes, ligstoelen en gekoelde bars. Het is niet verwonderlijk dat dit een van de meest populaire trouwlocaties op het eiland is. Gevierde restaurants zoals La Casita en Asparagus zijn beide ook gemakkelijk te bereiken.

Als u overdag verder wilt reizen, kleine boten brengen u goedkoop naar Ibiza-stad, Santa Eulalia en de beroemde hippiemarkt in Es Caná.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden