Es Caná, Ibiza klein vriendelijk resort

Es Caná is een klein, vriendelijk resort met een goede keuze aan bars en restaurants, een sikkelvormig zandstrand, een kleine haven voor vissersboten en de thuisbasis van de beroemde wekelijkse hippiemarkt van Punta Arabí.

Gelegen aan de oostkust van het eiland, heeft Es Caná alles wat u maar kunt wensen voor zowel ontspannende als levendige vakanties. Het strand, een met pijnbomen omzoomde halve maan van goudkleurig zand, is de plek om te chillen met een koel drankje aan een van de bars, of om een duik te nemen in helderblauwe Middellandse Zee.  U kunt hier waterskiën, parasailen of windsurfen en er is voldoende actie gedurende de dag.

 Rondom het resort zijn prachtige ongerepte stranden, gemakkelijk te voet bereikbaar, en de heldere zee rond het resort biedt duikers een prachtige onderwaterwereld. Het  strand is ideaal voor gezinnen, want het strand loopt geleidelijk de zee in, het is daardoor ideaal voor de kleintjes om veilig in het ondiepe water te spelen. 

U vindt tal van vriendelijke hotels en appartementen in Es Caná, allemaal zeer redelijk geprijsd en goed gelegen, evenals een grote keuze aan bars en restaurants, van levendige pubs tot trendy chill-out loungebars.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden