Sierra de Gata paradijs in Extremadura

In het noordwesten van de provincie Caceres, gescheiden van Portugal door slechts een denkbeeldige lijn, vindt u Sierra de Gata een paradijs in Extremadura.

Door haar ligging, dichtbij de grens met Portugal is de culturele erfenis groot. Alle steden en dorpen in Sierra de Gata zijn er magisch door verrijkt. Sierra de Gata prikkelt en verrast in gelijke mate.
Vaak wordt gezegd: "Extremadura is de grote onbekende Spaanse regio",  Sierra de Gata is echter de grote onbekende grootheid.

Informatie over Sierra de Gata kunt u bijna niet vinden op het internet, toch verdiend Sierra de Gata meer aandacht. De toeristische dynamiek ontbreekt, daardoor is ook het aantal toeristen beperkt.
Het nog bijna maagdelijke gebied wordt bepaald door eenvoud en nederigheid, alsof men zich onlangs aan de wereld heeft voorgesteld.

Het paradijs wacht op u in Sierra de Gata, tijdens uw ontdekkingsreis door Spanje zal het één van uw grootste verrassingen blijken. De lokale bevolking wordt ambassadeur, ze zijn vriendelijk, spraakzaam en zeer gastvrij. 

Het is een prachtig geïsoleerd natuurgebied met bergen, valleien, rivieren, natuurzwembaden, olijfboomgaarden, kleine dorpjes, verlaten kastelen en meer. Een gebied dat zijn authenticiteit in de loop der tijd heeft weten te behouden. Een paradijs voor architectuur-, cultuur- en natuurliefhebbers en voor families met kinderen. Wilt u het echte Spanje proeven, ga dan naar de Sierra de Gata.

In Finca Las Cañadas kunt u genieten van een heerlijk verblijf te midden de natuur. Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, vogels spotten en natuurlijk de pittoreske dorpjes bezoeken.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden