Punta Prima typische Spaanse badplaats aan de Costa Blanca

Punta Prima is een typisch Spaanse toeristische badplaats gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca en gelegen op zo'n 30 minuten van de internationale vliegvelden Murcia en Alicante. De stranden van Punta prima behoren tot de schoonste van de regio en bekroond met de blauwe vlag.

Eenmaal op het vliegveld heeft u diverse mogelijkheden om Punta Prima te bereiken. Punta Prima heeft een mediterraan klimaat met 320 dagen zon per jaar. Het strand heeft een prachtige boulevard met winkels, boetieks, bars en restaurants waar u kunt genieten van uw Menu del Dia.
Punta Prima ligt op tien minuten rijden, net ten zuiden van Torrevieja en haar vele faciliteiten. Als u graag actief bent tijdens uw vakantie, u kunt Torrevieja ook te voet bereiken de slechts dertig minuten durende wandeling leidt langs de kust. Terug kunt u natuurlijk ook met de bus.

Punta Prima heeft ook een commercieel centrum met o.a. een Eroski supermarkt, diverse restaurants, fastfood, kleding winkels en een Ierse pub. Nog veel meer internationale restaurants vindt u aan de N332. Een grote Carrefour hypermarkt vindt u in Torrevieja.

Natuurlijk moet u ook een bezoek brengen aan Go-Karting in Punta Prima, afsluitend kunt u heerlijke paella eten in het Asturia restaurant. Het eten is van een zeer hoge kwaliteit vooral de vele verschillende paella, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Gratis parkeerterrein met uitzicht op de Middellandse Zee.

Er zijn drie golfbanen in de omgeving, daarnaast komt de watersporter niets te kort in Punta Prima. Op de lokale markt in Playa Flamenca, kunt u op zaterdag groenten, fruit, schoenen, tassen en kleding kopen.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden