Mil Palmeras voor een rustige vakantie aan de Costa Blanca

Mil Palmeras is een kleine badplaats aan de N332 en nabij de AP7, ligt tussen Dehesa de Campoamor en Torre de la Horadada aan de kust van Orihuela aan de Spaanse zuidelijke Costa Blanca.

Mil Palmeras betekent letterlijk duizend palmen. Mil Palmeras is een rustige kustplaats die pas echt tot leven komt in de zomermaanden. Als u op vakantie wilt naar Mil Palmeras kunt u een vliegticket boeken met als bestemming Alicante en Murcia. U bereikt de kustplaats vanuit Alicante in 40 minuten en vanuit Murcia bereikt u Mil Palmeras in slechts 15 minuten.
Eenmaal op het vliegveld heeft u verschillende luchthaven transfer opties, om Mil Palmeras te bereiken waaronder een shuttle bus, taxi of huurauto. Een ​​taxi vanaf de luchthaven van Alicante naar Mil Palmeras kost ongeveer € 100,-.

Mil Palmeras heeft meer dan 300 dagen zon per jaar, waardoor het gehele jaar een populair vakantiebestemming is geworden. In de zomermaanden komen de zonaanbidders en in de wintermaanden degenen die aan de lange donkere winters van Noord-Europa willen ontsnappen. 

Mil Palmeras heeft diverse restaurants. Pueblo Latino heeft vele restaurants, bars en winkels gelegen rond een prachtig plein, hier kunt u ook de lokale bevolking ontmoeten.

Als u op zoek bent naar een rustige vakantie in de zon dan is Mil Palmeras uw bestemming. Mil Palmeras staat bekend om zijn zandstranden en schoon, helder water, het is een typisch Spaanse badplaats.
Het strand heeft alle gebruikelijke voorzieningen, u kunt ligstoelen, parasols, waterfietsen en jetski's huren, douches en toiletten zijn aanwezig. Het strand van Mil Palmeras is zeker een van de beste stranden langs de kust van Orihuela. Bent u nog op zoek naar een leuk hotel of appartement?  Hier vindt u een ruime keuze.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden