San Agustin ontspannen sfeer op Gran Canaria


San Agustin is een populaire toeristische resort in het zuiden van Gran Canaria. In 1962 werden de eerste hotels en appartementen complexen gebouwd en daarmee is de plaats ouder dan de beide bekende naburige plaatsen Maspalomas en Playa del Ingles.

 De toestroom van de toeristen is inmiddels meer gericht naar de zandduinen. Als u niet zoveel op heeft met avond drukte, bent u nog steeds op uw plaats in San Agustin. Ondanks de ontspannen sfeer hoeft u ook niet af te zien van het nachtelijk entertainment. Zelfs de grootste hotels in San Agustin nodigen u uit, om samen met de aanwezige hotelgasten te genieten van het avondprogramma.

 De afstand naar Playa del Ingles kunt u gemakkelijk te voet overbruggen. Deze weg is niet alleen aanbevolen in de avond, maar is ook overdag goed te doen. Als u Playa del Ingles binnenkomt moet u een trap beklimmen, omdat daar geen strand is. Nog een paar honderd meter en vervolgens de trap weer af en u bevindt zicht op één van de mooiste en langste stranden van Spanje. 

Als u de drukte van Playa de Ingles heeft ervaren, kunt u de relatieve rust in San Agustin weer echt waarderen. Nogmaals er zijn prachtige zandstranden, restaurants, boetieks en supermarkten. Om het eiland goed te verkennen kunt u een auto huren. Wilt u niet in de vreemde een auto huren, kunt u gerust het openbaar vervoer nemen.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden