Playa Blanca Lanzarote hotels en appartementen

Hotel H10 Rubicon Palace is een toonaangevend 5-sterrenresort met een fantastische ligging aan zee in het vissersdorp Playa Blanca. Spectaculaire zwembaden, een wellness centrum én een uitgebreid activiteiten- en animatieprogramma voor jong en oud staan garant voor een heerlijke familievakantie.





THB Tropical Island, de naam roept meteen een vakantiebeeld op. Niet zo gek, want vakantie vieren op dit ‘tropische eiland’ is echt een feestje! Deze moderne accommodatie is ruim opgezet en beschikt over meerdere gebouwen met luxe appartementen.





VIK Club Coral Beach is een heerlijk familiecomplex gelegen aan zee. Vanuit het complex heb je een prachtig uitzicht over zee en de omgeving. VIK Club Coral Beach biedt volop mogelijkheden voor ontspanning maar ook leuke activiteiten voor jong en oud.




Playa Limones is een heerlijk ruim opgezet resort gelegen in het zonnige zuiden van Lanzarote. De bungalows liggen werkelijk in een oase van rust en ruimte en er heerst een gemoedelijke sfeer.




Cay Beach Sun is een prima 3-sterren complex, gelegen in Playa Blanca, het zuiden van Lanzarote. Mede door de ruime appartementen, de faciliteiten voor jong en oud en tevens het All Inclusive concept biedt Cay Beach Sun alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie met het hele gezin!




In Marconfort Atlantic Gardens kom je tijdens je vakantie even helemaal tot rust. Met haar ligging direct aan zee op slechts zo’n 800 m van het strand en heerlijke buffetten met show cooking kan je alvast uitkijken naar een zorgeloze verwenvakantie in deze Only Adult accommodatie.




De nieuwe bungalows van Rio Playa Blanca zijn gelegen in een rustig gedeelte van Playa Blanca. Rio Playa Blanca ligt op een schitterende locatie. Met het strand op zo'n 650 meter en het centrum op zo'n anderhalve kilometer.




Met al die witte huisjes waan je je in TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach in een Spaans dorp. Het eerste dat de kids 's ochtends doen, is het appartement uitrennen richting de speeltuin.




Wie een zonvakantie op Lanzarote op de wishlist heeft staan, komt naar Club Playa Blanca. Zo geliefd, dat veel Nederlanders er keer op keer terugkomen. 




Elba Lanzarote Royal Village Resort is the place to be voor een luxe vakantie. Eerst lekker uitslapen in je moderne, comfortabele suite en daarna genieten van een heerlijk ontbijt. 




Heerlijk luxe genieten? Dat kan in Princesa Yaiza Suite Hotel Resort! Dit stijlvolle tophotel beschikt over vele faciliteiten en heeft een ruime keuze aan goede restaurants.




Van grote afstand zie je het karakteristieke hoofdgebouw van Sandos Papagayo Beach Resort al aan de horizon verschijnen. Wat een prachtig mooie plek!




H10 Timanfaya Palace is een mooi viersterrenhotel waar je volop kunt genieten van een relaxte vakantie. Het hotel is alleen voor volwassenen, dus je zult hier geen kinderen tegen het lijf lopen.




Villa's Kamezi even weg van de dagelijkse hectiek en helemaal tot rust komen. Ultiem ontspannen in je eigen villa, dit is de ideale accommodatie voor rustzoekers.




Ook wel eens gedroomd van je eigen villa met privé zwembad? Heerlijk op je eigen ligbed, met een boek en een drankje erbij? Stop maar met dromen, want bij Hoopoe Villas Lanzarote in Playa Blanca wordt het werkelijkheid.



Bent u op zoek naar een prettig vakantieoord, dan is het plaatsje Playa Blanca echt iets voor u. Het is een wat rustigere en chiquere badplaats dan Costa Teguise en Puerto del Carmen. Playa Blanca is de afgelopen decennia van een klein vissersdorpje uitgegroeid tot een toeristische badplaats op Lanzarote. Echte hoogbouw is er nauwelijks, smaakvolle hotels en villaparken bepalen het beeld van Playa Blanca. U treft vele horecagelegenheden aan de boulevard Avenida Maritima en in de autovrije zone, de Zona Peatonal Los Limones, vindt u vele gezellige winkeltjes. In de mooie jachthaven worden duikexcursies georganiseerd en zeilboten verhuurd. Wilt u een bezoek brengen aan deze populaire badplaats?

Een vakantie in Playa Blanca brengt u naar de mooiste zandstranden van het vulkanische eiland. De twee grootste stranden liggen buiten de stad en er zijn meerdere kleine goudgele zandstranden in de stad zelf. De Playas del Papagayo zijn de mooiste stranden van Lanzarote en vindt u in het oosten van Playa Blanca. Playa Flamingo is een kleiner strand in het westen. Slenter op uw gemak over de evenwijdig aan het strand gelegen wandelboulevard met enkele winkeltjes, restaurantjes en bars. Direct bij het centrum van Playa Blanca ligt het meest bekende goudgele zandstrand Playa Dorado.

De temperatuur schommelt in de wintermaanden tussen de 19 en 23 graden. In de zomer kunt u optimaal genieten van talrijke zonuren en kan het kwik stijgen van gemiddeld 26 graden met uitschieters in juli en augustus tot boven de 27 graden. Neem op z’n tijd een verkoelende duik in zee met een gemiddelde temperatuur van 19 graden in het voorjaar, oplopend tot 24 graden in de warmste zomermaanden. Hét klimaat voor een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie! 


Playa Blanca geeft u alle ruimte voor leuke dagtochten en activiteiten. De jachthaven Marina Rubicon is een aanrader. Op korte afstand van het plaatsje Playa Blanca treft u een prachtige groene lagune aan. Het vulkanische natuurpark Timanfaya mag ook niet op uw lijstje ontbreken. Het biedt weidse uitzichten en u kunt hier ervaren dat de vulkaan nog echt werkt! In het bijbehorende restaurant worden gerechten met vulkanische warmte bereid! Altijd al eens op een kameel willen hobbelen. Ook dat is mogelijk tijdens uw vakantie in Playa Blanca.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden