Los Cristianos Tenerife hotels en appartementen

In The Suites at Beverly Hills is het genieten met het hele gezin. Het complex biedt een groot aantal aan faciliteiten, zoals meerdere zwembaden, diverse sportactiviteiten en entertainment voor jong en oud. The Suites at Beverly Hills is gebouwd in Spaanse stijl en je kunt hier heerlijk ontspannen tijdens je vakantie op Tenerife.







Checkin Atlantida Bungalows heeft een centrale ligging, op circa 500 meter van Los Cristianos en het strand. Het appartementencomplex biedt voor ieder wat wils, zoals meerdere zwembaden, volop sportactiviteiten, een buffetrestaurant en voor de kinderen een miniclub.






Wie in een gezellige omgeving met winkels, bars en restaurants en in misschien wel de meest authentieke badplaats van Tenerife vakantie wil vieren, gaat naar Castle Harbour. Dit 3-sterrencomplex biedt volledig ingerichte studio's en appartementen, is ruim opgezet en heeft een heerlijk zwembad die 's winters verwarmd is.






Heb je zin om aan het Nederlandse drukke leven te ontsnappen? Boek dan een vakantie naar Marola Portosin Appartementen. Superscherp geprijsd geniet je hier van een lekkere relaxvakantie vlak bij Los Cristianos.


Binnenkomen bij Compostela Beach Golf voelt als thuiskomen. Je bent helemaal onder de indruk zodra je de moderne en sfeervolle appartementen binnenloopt.

Bij Saint George slaap je heerlijk in moderne, comfortabele appartementen en is gelegen in de trendy en levendige omgeving van Los Cristianos.

Samen op stap en lekker culinair genieten? Kies dan voor Arona Gran Hotel & Spa. Hier kom je alleen volwassenen tegen, dus je kunt in alle rust genieten van de vakantie.

Lekker gezellig! H10 Big Sur ligt midden in het centrum van Los Cristianos. Genieten van elkaar doe je hier. Niets moet en alles mag.





Verborgen langs de golfbaan van Los Cristianos en gehuld in het groen vind je het Villa Mandi Golf Resort. Een vakantie bij dit complex schrijf je met een hoofdletter V. 




Lekker luieren aan het zwembad en na zonsondergang even de boulevard van Los Cristianos op. Dat klinkt als muziek in de oren met appartementen Aguamar als uitvalsbasis voor een strandvakantie vol ontspanning.




Waan je in Caribische sferen tijdens een verblijf in Marylanza! Dit appartementen complex is dé ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.




Heerlijk onder een parasol, liggend op een strandbedje alweer genieten van een stralende dag. Klinkt goed toch? Appartementencomplex Las Fuentes heeft een perfecte ligging dicht bij het centrum van Los Cristianos én pal aan zee.




Oasis Mango is onlangs volledig gerenoveerd. Het appartementencomplex bevindt zich op een heuvel net buiten het centrum van Los Cristianos. 





Het vroegere vissersdorp Los Cristianos vormt samen met Playa de las Americas en Costa Adeje hét toeristisch hart van zuid-Tenerife. U vindt hier nog sporen van het traditionele leven waardoor deze vakantiebestemming dan ook iets gemoedelijker aandoet dan Playa de las Americas. Het is een sfeervolle badplaats met alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Van ontspanning tot diverse watersportvoorzieningen, wat u ook zoekt, u vindt het in Los Cristianos.

Los Cristianos heeft een mooi autovrij centrum waar u naar hartenlust kunt winkelen. U vindt er gezellige terrasjes, bars en leuke restaurants waar u onder andere kunt genieten van overheerlijke Spaanse (vis)specialiteiten. Ook voor het nachtleven kunt u terecht in de badplaats, maar voor de wat grotere clubs en discotheken gaat u naar Playa de las Americas dat eenvoudig en goedkoop met het openbaar verover te bereiken is. Het centrale punt van Los Cristianos is de haven waar de verse vangst van de dag wordt binnengehaald. U vindt er twee stranden, verbonden door een gezellige boulevard met winkeltjes en terrasjes. U kunt er tal van watersporten beoefenen, maar uiteraard ook gewoon ontspannen terwijl u werkt aan een mooi bruin kleurtje. Het zand is bekend vanwege de helende werking dat het zou hebben op reuma en artritis en de aandoeningen ook zou kunnen voorkomen. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar onder andere La Gomera, La Palma en El Hierro. Boek nu een goedkope vakantie naar Los Cristianos en beleef de tijd van uw leven.

In Los Cristianos is het het gehele jaar door aangenaam verblijven. De temperatuur schommelt in de wintermaanden tussen de 15 en 22 graden en de temperatuur van het zeewater tussen de 19 en 22 graden. In de zomer kan het kwik stijgen van gemiddeld 25 graden met uitschieters in juli en augustus tot boven de 29 graden. Neem op z’n tijd een verkoelende duik in zee met een gemiddelde temperatuur van 19 graden in het voorjaar, oplopend tot maar liefst 24 graden in de warmste zomermaanden. 


Los Cristianos heeft veel te bieden op het gebied van uitstapjes en excursies. Bezoek het Aguillas Jungle Park waar u vele vogelsoorten, krokodillen, zeeleeuwen en pinguïns kunt bewonderen. Op een kleine 1,5 uur rijden ligt de vulkaan ‘El Teide’, met 3718 meter het hoogste punt van Spanje. U kunt met een kabelbaan tot een hoogte van 3550 meter komen. Rondom de vulkaan ligt een prachtig nationaal park met een grote diversiteit aan landschappen. Op een half uurtje afstand ligt het dorp Los Gigantes dat haar naam heeft te danken aan reusachtige rotsformaties. Leuk uitstapje is ook een boottochtje naar één van de andere eilanden. Los Cristianos is een heerlijke uitvalsbasis voor een perfecte vakantie.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden