Costa del Sol Estepona hotels appartementen

Colina del Paraiso is gelegen in de heuvels op ongeveer 10 minuten rijden van Puerto Banus. Het ruim opgezette complex biedt volop ontspanning- en recreatiemogelijkheden, zoals 3 zwembaden en tennisbanen.






Chic, luxe en modern, dat is H10 Estepona Palace. Dit schitterende 4-sterrenhotel is gebouwd in typisch Andalusische stijl en biedt haar gasten excellente services en voorzieningen, zoals een Wellness center en een prachtige palmentuin.










Appartementen Cortijo del Mar ligt ideaal: op de grens van Marbella en Estepona. Met de auto ben je in ongeveer tien minuten bij Puerto Banus en binnen vijf minuten sta je op het prachtige zandstrand.






Hotel Iberostar Costa del Sol heeft een mooie ligging aan het strand. Op dit prachtige vakantieadres ontbreekt het je aan niets. Er is een zwembad met glijbanen voor de nodige uurtjes waterpret, prachtige kamers om in uit te rusten en een luxe wellnesscenter om nog eens extra te relaxen.








Hotel Sol Marbella Estepona Atalaya Park ligt tussen Estepona en Marbella in en heeft vele faciliteiten zoals meerdere zwembaden en twee 18-holes golfbanen.




Hotel Fuerte Estepona is een luxe hotel met veel faciliteiten. Er zijn drie zwembaden voor uren waterpret en om te ontspannen is er een spa. Kinderen maken gemakkelijk vriendjes bij de miniclub.









In Gran Hotel Elba Estepona breng je je vakantie door in luxe. Dit hotel ligt aan het strand en vanaf je balkon heb je een schitterend uitzicht over zee. Op een heldere dag zie je zelfs de rots van Gibraltar en Marokko.




Kempinski Hotel Bahia Marbella-Estepona tijdens een verblijf in dit schitterende Leading Hotel of The World ervaar je Andalusië in grote luxe en stijl. De kamers hebben een smaakvol interieur en prachtig uitzicht op de subtropische tuin van maar liefst 4,5 hectare of op de zee.







Wil je chillen onder de Spaanse zon én de Costa del Sol ontdekken? Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol biedt een zwembad en diverse kinderfaciliteiten. En de ligging? Het viersterren complex ligt vlakbij allerlei golfbanen én op een steenworp afstand vind je het strand!




Het familievriendelijke Globales Playa Estepona ligt direct aan het strand van het altijd zonnige Costa de Sol. Het viersterren hotel beschikt over verschillende faciliteiten voor jong en oud, waaronder een waterpark met diverse glijbanen.



Geniet van een heerlijke zonvakantie in Spanje tijdens een verblijf in Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa. Dit vijfsterren resort ligt direct aan het strand en dankzij de vele faciliteiten hoeft niemand zich te vervelen. 




Estepona staat garant voor een heerlijk verblijf met z'n kilometerslange zandstrand, mooie boulevard en authentieke stadskern met leuke winkeltjes. Ondanks alle nieuwbouw met een ruim aanbod van hotels en appartementen heeft het oude centrum van Estepona z'n typische sfeer weten te behouden. Het witgekalkte stadscentrum heeft kleine straatjes, pittoreske pleintjes en tal van monumenten. Estepona ligt in de provincie Andalusië tussen Marbella en Gibraltar. Het is dé plek voor een vakantie vol plezier, dus boek snel uw vakantie Estepona!

Wissel een zonovergoten dag aan het strand af met een bezoek aan het oude centrum van Estepona. U vindt hier tal van restaurantjes en tapasbars waar u van heerlijke streekgerechten kunt genieten, vergezeld van een goed glas wijn. Strijk ook neer op een terrasje bij de oude haven en laat het leven van alledag aan u voorbij trekken. Wilt u ook de Andalusische sfeer proeven in deze leuke badplaats?

Met 320 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20 graden is de badplaats Estepona het hele jaar door een heus vakantieparadijs. In de zomer is het gemiddeld 30 graden, in de winter rond de 15 graden. Estepona is dan ook een populaire bestemming om te overwinteren.

Estepona is een goede uitvalsbasis om plaatsen als Marbella, Ronda en Gibraltar te bezoeken. Ronda is het bekendste dorp van de Andalusische Pueblos Blancos (de witte dorpen)met een spectaculaire ligging aan twee kanten van een diepe kloof. In Ronda kunt u naar de prachtige Tajo van Ronda, een diepe kloof en een nieuwe brug die de twee delen van de stad met elkaar verbindt. Breng ook een bezoek aan de grotten van Nerja op de uitlopers van het ‘Sierra Almijara’-gebergte, een paar kilometer van het centrum van Nerja. De prachtige druipsteengrot met z’n wonderlijk gevormde stalagmieten en stalactieten wordt ook wel ‘De kathedraal van het Paleolithicum’ genoemd. Mogelijkheden genoeg tijdens uw vakantie in Estepona.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden