Tips voor het huren van een auto in Spanje

Boek uw huurauto online. Online een auto zoeken en boeken is goedkoper, gemakkelijker en kost minder tijd.
Vergelijk veel leveranciers en sites om de beste prijs te vinden. Reserveer zo vroeg mogelijk, want hoe langer u wacht, hoe duurder het zal zijn. Prijzen in grote steden als Malaga, Valencia, Sevilla, Barcelona, ​​Palma de Mallorca, Zaragoza, Murcia, Bilbao, Las Palmas, Madrid stijgen als u dichter bij de door u gewenste huurdatum komt.

Het kan ook moeilijk zijn auto's op grote luchthavens zoals, Murcia, Barcelona, Madrid, Zaragoza, Valencia, de Malaga en Sevilla te huren als u te lang wacht, vooral in het hoofdseizoen.

Controleer en lees de algemene voorwaarden voordat u een huurauto boekt.
De algemene voorwaarden kunnen verschillen, afhankelijk van het bedrijf, ook al zijn deze verschillen meestal klein.

Lees het contract zorgvuldig door.
Controleer en lees het contract bij het ophalen van uw huurauto.  Het contract kan verschillen afhankelijk van het bedrijf, hoewel de verschillen vaak klein zijn. Als er iets is dat u niet begrijpt in het contract, moet u een vertegenwoordiger van het bedrijf om informatie vragen bij het ophalen van uw auto.

Zijn gratis kilometers inbegrepen?
Meestal zijn gratis kilometers inbegrepen. Kleinere bedrijven kunnen echter andere algemene voorwaarden aanbieden. Lees de bepalingen en voorwaarden om ervoor te zorgen dat gratis kilometers zijn inbegrepen in de huurprijs. Als er geen vrije kilometers zijn, zorg dan dat u voldoende kilometers hebt in het contract.

Kan meer dan één persoon met de auto rijden?
Als er meer dan één persoon aan het rijden is, moet u dit aangeven tijdens het boeken of bij aankomst.

Tank de auto volledig bij voordat u hem terugbrengt
Verschillende bedrijven bieden verschillende voorwaarden met betrekking tot benzine. Als de auto moet worden bijgetankt voordat deze wordt teruggebracht, moet u dit doen om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen.

Controleer de auto op het moment waarop u het ophaalt.
Controleer de auto wanneer deze aan u wordt overgedragen. Zorg ervoor dat eventuele schade, krassen en vlekken worden vastgelegd in het contract.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?
De huurprijs omvat in de meeste gevallen gedeeltelijke dekking, aansprakelijkheidsverzekering, belastingen, luchthavengelden, onbeperkte kilometers en hulp bij pech onderweg. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en de bestemming. Het verhuurbedrijf kan ook een aanbetaling verlangen. Controleer de huurvoorwaarden bij het maken van uw boeking.

Waar kan ik een huurauto verzekering afsluiten?
De kosten en voorwaarden van de verzekering worden getoond op het moment van de boeking.

Wat dekt de huurauto-verzekering?
In de meeste gevallen dekt het pakket aftrekbare uitsluitingsverzekeringen:
• Huurauto aftrekbaar
• Ongevallen schade aan ramen, banden, chassis en dak
• Verlies of beschadiging van de autosleutel (en)
• Verlies van persoonlijke bezittingen.
Voor meer informatie en de exacte dekking van de kosten, verwijs ik u naar de bepalingen en voorwaarden voor de terugbetaling van het eigen risico bij het boeken. Houd er rekening mee dat het autoverhuurbedrijf uw creditcard als borg in rekening zal brengen, ondanks uw verzekering. Als u het voertuig onbeschadigd retourneert, wordt de aanbetaling onmiddellijk vrijgegeven. Als de auto tijdens de huurperiode is beschadigd, bewaart het autoverhuurbedrijf de aanbetaling voor de kosten. Als u de verzekering hebt afgesloten, krijgt u het teveel betaalde bedrag teruggestort door het autoverhuurbedrijf. Zorg ervoor dat uw creditcard correct is gedekt bij het ophalen van het voertuig voor de aanbetaling. Deze aanbetaling of aftrekbaar bedrag varieert afhankelijk van de huurvoorwaarden, maar staat vermeld in uw reserveringsbevestiging.

Uw eigen auto kunt u natuurlijk parkeren op één van de parkeerplaatsen van de vliegvelden in Nederland, België of Duitsland. De beste aanbiedingen vindt u via deze link.