Portinatx één van de mooiste badplaatsen op Ibiza

Portinatx, gelegen in het noorden van het Spaanse eiland Ibiza, maakt onmiddellijk indruk met niet één maar drie grote stranden,  S'Arenal Gros, S'Arenal Petit  (meer privé) en het en Playa Porto strand. Elk van hen volledig uitgerust met ligbedden en strandwachten om volledige gemoedsrust van lichaam en geest te garanderen. Vanaf uw accommodatie kunt u alle genoemde stranden gemakkelijk te voet bereiken.

Ibiza is erg mooi en Portinatx is een van de beste badplaatsen om dit te ervaren. Het water is verbluffend helder, daarom is Portinatx erg populair bij snorkelaars en duikers. Er zijn kleine veerbootjes die u naar Puerto de San Miguel en San Antonio brengen, regelmatige bussen verbinden Portinatx met Ibiza stad. Het is misschien niet in het midden van de clubscene misschien beter als u tussen de avonden ook eens wilt uitrusten en relaxen. Wilt u zich toch storten in het uitgaansleven, of bezienswaardigheden van het eiland bekijken, u bent overal dichtbij.

Portinatx is een favoriet voor gezinnen, de ondiepe wateren zijn veilig, de bars en restaurants zijn allemaal gezinsvriendelijk en hotels en appartementen bieden goede faciliteiten en entertainment. Er is een intieme, vertrouwde sfeer in dit kleine resort, het is gemakkelijk om andere vakantiegangers te ontmoeten en voor kinderen om nieuwe vrienden te maken.
Portinatx is eveneens een populaire stop op een excursie rond het eiland.

Het lokale landschap is spectaculair. Als u overdag wat calorieën wilt verbranden, er zijn diverse wandelingen mogelijk, inclusief een adembenemende wandeling naar de hoogste vuurtoren van de Balearen, met prachtige kliffen.

Portinatx  heeft echter ook verrassend actief nachtleven, met meerdere muziekbars en cafés, waar u uw laatste moves op de dansvloer kunt demonstreren. Goede restaurants serveren heerlijke gerechten, vooral de verse visspecialiteiten zijn niet te versmaden.

Accommodatie is er in overvloed en zoals het hele resort, gezinsvriendelijk.


Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden