Gata de Gorgos Costa Blanca

Gata de Gorgos is een klein stadje gelegen aan de noordelijke Costa Blanca in de buurt van de populaire grote badplaatsen zoals Javea en Denia.

Landinwaarts ligt Gata de Gorgos Pedreguer en Teulada. Gata de Gorgos is de plek om meubels te kopen. Het is bekend om zijn rieten meubels, Amerikaanse stijl meubels en prachtige Balinese meubels en accessoires kunt u kopen in La Cluse. Als u meubels nodig heeft om uw woning in te richten, in Gata de Gorgos vindt u ze allemaal. In Tucan staat ook nog nog een grote meubelwinkel.
In de belangrijkste straat van Gata de Gorgos vindt u diverse kleurrijke winkels met o.a. handwerkartikelen en lampen. Diverse smaken en prijsklassen geschikt voor ieders portemonnee.
Natuurlijk ontbreken restaurants niet in de hoofdstraat, La Tosca Café Bar en Bar Arraval om er een paar te noemen.

Gata de Gorgos heeft alle gebruikelijke voorzieningen van een typisch Spaanse stad: een voetbalveld, een Masymas supermarkt, apotheken, een CAM bank en een VVV-kantoor.

Gata de Gorgos vormt een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de noordelijke Costa Blanca.
U kunt er een appartement of villa huren en de badplaats Javea ligt op slechts ongeveer 5 kilometer. Javea is een populaire badplaats aan de voet van de berg Montgo met prachtige stranden en uitzichten, een goede promenade met restaurants, bars en strand winkels.
De grotere stad Denia heeft een mooie jachthaven, een kasteel en goede snelle veerverbindingen naar Ibiza, Palma de Mallorca en Formentera, evenals stranden en goede winkels.

Gata de Gorgos is gelegen aan de noordelijke Costa Blanca en het weer is het grootste gedeelte van het jaar geweldig. Zeker in de zomer valt in Gata de Gorgos weinig tot geen regen en het merendeel van de dagen zijn helder met levendige blauwe luchten. De zomer is de tijd om dit gebied te bezoeken, de temperaturen kunnen dagelijks gemakkelijk 30 graden Celsius bereiken.

De plaatselijke VVV helpt u bij het vinden van huisvesting in Gata de Gorgos. U heeft daarbij de keuze uit: hotels, pensions, apart-hotels en hostels, daarnaast zijn er appartementen of villa's te huur.
In de grote urbanisatie Gata Residencial op de heuvel met uitzicht op de stad worden veel villa's te huur aangeboden, in diverse prijsklassen en met zwembaden.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden