Naturisten campings Spanje

Camping Bola, de camping ligt in het landelijke gedeelte ten westen van Villena. De plaatsen voor de campers en caravans zijn groot tevens zijn er verhuurlocaties op het terrein. Het terrein is over het geheel genomen vrij zanderig. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.





FKK Camping El Templo del Sol de terrassencamping voor naturisten heeft schaduw van loof- en naaldbomen en palmen. De staanplaatsen zijn gescheiden door muurtjes en heggen en liggen aan paden richting zee. Achter op het terrein bevindt zich het zwemcomplex op drie verschillende niveaus met uitzicht over zee. 




FKK-Camping El Portús de naturistencamping ligt aan een baai, op 10 km afstand van de historische stad Cartagena. Het restaurant en de winkel bevinden zich op terrassen. Het zomerzwembad bevindt zich bij de zee. Het winterzwembad met telescopisch schuifdak is naast het restaurant te vinden. In het midden van het complex ligt de kinderspeelplaats. Er is een duikschool. Er is een kiezelstrand voor naturisten dat wordt begrensd door rotsen.




Camping Relax Nat het geaccidenteerde naturistenterrein is gelegen in een bos met hoge en lage loof- en pijnbomen. Een aantal plaatsen bevinden zich op terrassen. De camping ligt bij een oude Catalaanse hoeve en wordt omgeven door een twee meter hoge muur. Rondom het zwembad en bij de horecafaciliteiten is fraaie beplanting van palmen, bloemen en heesters. Rondom is een ligweide met ligbedden. 



FKK-Camping Naturista Almanat, deze zeer goed onderhouden naturistencamping met veel groen heeft een eigen ingang naar een openbaar naturistenstrand. De camping is omgeven door een muur. Dichte hagen scheiden de meeste plaatsen. De camping heeft een mooi gerenoveerd restaurant met uitzicht op zee. Het naturistenstrand van zand en kiezel is 100 m lang en 30 m diep. 



Naturistische Natuur Camping El Zorro, deze naturistencamping ligt in de heuvels van Zarzalico. Alle plaatsen zijn vlakke staanplaatsen met fraai uitzicht. De aanplant is jong. De camping heeft een zoutwater zwembad met loungebedden. Een aantal plaatsen zijn uitgerust met privésanitair. De plaatsen zijn zo gesitueerd dat er voldoende privacy is.




Naturistencamping Las Grullas, het naturistenterrein ligt op de top van een heuvel. De vlakke standplaatsen zijn ruim en liggen op met bomen begroeide kampeervelden. Enkele wandel- en mountainbikeroutes beginnen direct buiten het terrein. Kinderen worden niet toegelaten.





Camping Santa Tecla, de camping ligt op het platteland, aan de oever van de rivier de Miño en aan de voet van de berg Santa Tecla. De camping heeft ruime, schaduwrijke staanplaatsen. Er zijn een speeltuin, een sportveld, een zwembad, een restaurant, een supermarkt en een cafetaria.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden