Overwinteren op Lanzarote


Overwinteren op Lanzarote
Overwinteren op Lanzarote is rust en stilte in een prachtige omgeving. Als u lange overwinteringsvakantie boekt, gaat u vooral op zoek naar rust, ontspanning in een harmonieuze omgeving. Weg van de drukte en de stress, vindt u op het Canarische eiland Lanzarote het hele jaar door milde tot warme temperaturen en een landschap, dat uitnodigt om te dromen. Met een gemiddelde temperatuur tot wel 25 graden Celsius in de winter, kunt u heerlijk zonnen en zwemmen, terwijl thuis de sneeuwvlokken vallen. Vanwege het prachtige landschap is het vulkanische eiland  al lang een van de favoriete bestemmingen om te overwinteren.



Bizarre rotsformaties uit vulkanisch gesteente, een turquoise zee
en diverse excursie mogelijkheden zoals het Nationale park Timanfaya, maken Lanzarote uniek. Door de vele internationale toeristen op Lanzarote, zijn er veel Duitstalige diensten, zoals artsen, apotheken, restaurants en winkels. Belangrijk voor de overwinteraars is de goede infrastructuur, dagelijkse boodschappen kunt u in alle grote steden in de toeristische gebieden kopen. Het wegennet is zeer goed ontwikkeld , zodat bijna alle plaatsen gemakkelijk te bereiken zijn met de bus of auto. Vanuit de hoofdstad Arrecife, waar ook het vliegveld is gelegen, vetrekken dagelijks veerdiensten naar de andere Canarische Eilanden en het Spaanse vasteland.



Het gebied rondom Costa Teguise is een van de meest aantrekkelijke van het eiland. Teguise zelf is een van de oudste steden van het eiland en vormt een van de meest populaire culturele en toeristische centra van het eiland. Elke zondag wordt er inTeguise een grote markt gehouden, waar u levensmiddelen,kleding, souvenirs en leuke ambachts artikelen kunt kopen. Watersportliefhebbers kunnen op Lanzarote, surfen, zeilen en duiken.
Lanzarote is en blijft echter vooral het eiland van de rust en stilte.



Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden