San Antonio populair op Ibiza

San Antonio Ibiza
Een andere interessante stad op het eiland Ibiza is San Antonio. De tweede grootste stad wordt bezocht door Britse vakantiegangers, maar ook Duitse en Scandinaviërs hebben San Antonio ontdekt.
Dit heeft als voordeel dat er een ruime keuze is aan restaurants en bars, waaronder het beroemde Café Del Mar. Het kan echter erg luid zijn. Veel straten in de stad zijn gesloten voor het gemotoriseerd verkeer. De toeristische infrastructuur is erg goed. De oude kerk uit de 14e Eeuw is het kenmerk van de stad. De boulevard van San Antonio is een geweldige plek om te slenteren, om een kopje koffie te drinken en het internationale publiek te bekijken. 
Natuurlijk kunt u een duik nemen, het strand loopt langzaam af en is daarom ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het gebied rond de haven is eigenlijk het centrum van de stad, hier vindt u restaurants, bars, boetiekjes en natuurlijk de kleinere of grotere jachten. Ieder jaar vindt er op 24 augustus op de dag van St. Bartholomew, in de haven een groot vuurwerk plaats.

Spanje excursies, tickets en bezienswaardigheden